Kroppen sagde stop….

Som man også kan læse sig til i Uge 52´s madplan, har min krop i den grad sagt fra overfor dejlig julemad så mange dage i træk. Jeg ved ikke lige hvad der gik galt, måske en blanding af, at jeg ikke altid er så flink til at spise til måltiderne og så lige pludselig bare spiser non-stop i 4 dage. Samtidig med at jeg jo mangler den dersens galdeblære, og den er ellers vældig tiltalende i relation til fed mad, som julemaden nok må betegnes at være pr. definition. At jeg heller ikke lige gik de 10.000-13.000 skridt, som jeg plejer på en almindelig arbejdsdag, har nok ikke ligefrem hjulpet mig i disse dage.

Sick cat

Jeg har simpelthen ligget totalt brak i flere dage, været til vagtlæge og har måttet melde mig syg på jobbet, fordi jeg ikke kunne være nogle steder for smerter og andre ting, som jeg skal spare jer for en uddybelse af 🙁 Jeg bevæger mig stadig ikke så langt væk fra det lille vigtige rum i lejligheden og spiser også stadig kedelig og uinteressant mad og drikker uanede mængder væske for at holde en nogenlunde hydreringstilstand på plads.

Jeg håber dog, at jeg kan være klar til nytårsaften, men det bliver vist en af de stille. En af dem uden sprut, sauce i litermål ( for jeg elsker jo ellers sauce), og meget lidt dessert og chips. NytårsMenuén er ellers utrolig lækker, og kan ses i madplanen for Uge 53, 2009, men jeg må og skal dy mig, jeg skal ikke have sådanne en omgang igen.