Uge 53, 2009

604345_old_recipe_card.jpg

En uge der bærer præg af sløjhed hos undertegnede og en masse gøremål som alligevel skal klares 🙂

Mandag: moren i huset på langs…

Pasta Carbonara med ciabatta

Tirsdag: Jesper i Valby, moren er stadig ikke helt frisk, børnene til juletræ på morfars arbejde Novenco

Pølsehorn (færdigdej og brunchpølser) med grønsagsstave

Onsdag: mon man bliver frisk til et hemmeligt bryllup og den lækre frokost hos farmor og farfar. Nå men vi skal i hvert tilfælde have et let måltid til aften

Legeret aspargessuppe med Hattings kuvertbrød 🙂

Torsdag: Nytårsaften, hvor vi skal stå for hovedretten, da vi også lægger hus til festivitasen, men jeg tror at menuen ser nogenlunde således ud

Til dronningens nytårstale ved Casper og Thomas: Mimosa med chips og dip

Forret ved Faster Helle og Onkel Ole: Blinis (på boghvedemel) med cremefraiche, rejer, røget laks, røget hellefisk, tunmoussé, og kaviar og citron

Hovedret: Oksemørbrad med Små bagte kartofler i ovn, asparges i baconsvøb og Cognacsauce

Dessert ved Lasse og Sofie: Tiramisú

Ved midnatsstid ved Casper og Thomas: Kransekage, champagne, chips og dip og vel også lidt slik

Fredag: måske sove lidt længe, hvis de små tillader det 🙂 …og så håbe på at tømmermændene har fundet en andens kaleche at slå sig ned i.

Vi spiser bare rester fra gårsdagens overdådige bord, men hvis ikke der havde været nogle rester, ville den stå på noget simpelt som hjemmelavede burgere eller hotdogs eller sådanne

Lørdag:

Pasta Bolognese med revet ost, og salat

Søndag:

Hakkebøffer med bådkartofler, bearnaise på brev og dampede karotter og broccolibuketter