Uge 21, 2009

604345_old_recipe_card.jpg

For sent lagt op…sorry..men her er den endelige madplan for uge 21 så endelig, der var  bareså meget ,der skulle planlægges, førend jeg kunne være den bekendt.

Mandag: travl dag hvor børnene spiser hos mormor og morfar fordi forældrene skal til teori !!  så vi skal nok bare have et par håndmadder men prøv:

Små stegte kødboller med ris og karrysauce

Tirsdag: ekstra fridag…til at bage, handle, køre bil og alt muligt andet, måske hente børnene tidligt

Pasta Bolognese med grøn salat

Onsdag: dans og fodbold

Kold mad/madpakker til at spise i det fri

Torsdag: Kr. Himmelfartsdag, og min fødselsdag

Stort Kagebord efterfulgt af Frikadeller, Broccolisalat, Små bagte kartofler med urter og flutes lavet af dejen til Hverdagsboller

Fredag: Min og den udkårnes 17. kærestedag. Børnene skal have resten af frikadellerne fra i går med pasta og friske grønsager, og så skal vi andre efter børneputtetid nyde følgende:

Grille Asparges Primavera, Halloumi, mørbrad/kartoffelspid og en eller anden salat ( har ikke helt bestemt mig for hvilken endnu)

Desserten er nok is fra Ben and Jerrys….Uhmmm. Den med Chokolate Fudge Brownie og Strawberry Cheesecake og så måske lidt kagerester fra gårsdagens fødselsdagskagebord

Lørdag:

Kyllingespyd(halvfabrikata fra frost) evt smurt med en form for marinade og Pastasalat med cremefraiche, feta og pinjekerner

Søndag: Vi forbereder fødselsdagsfest for Alexander mandag, så vi er på resten af sidste uges Tortillasfyld med øvrigt tilbehør, men andre kunne forsøge sig med:

Små farsbrød med soltørrede tomater