Asparges Primavera

Asparges primavera (2 personer)

16 grønne asparges, groft havsalt

Marinade: 3 spsk olivenolie, 40 g smeltet smør, 2 spsk citronsaft, 1 finthakket skalotteløg, 1/4 tsk stødt spidskommen

  1. Bræk de træagtige ender af aspargesene og skyl herefter aspargsene.
  2. Kog aspargsene i letsaltet vand i 1 minut, og afkøl den straks under rindende koldt vand i ligeledes 1 minut.
  3. Dup dernæst aspargesene tørre med køkkenrulle.

Marinade:

  1. Pisk alle ingredienserne til marinaden godt sammen og hæld den over aspargsene.
  2. Drys aspargsene med det grove havsalt og gril dem over direkte, middel varme i 6-8 minutter.
  3. De skal vendes jævnligt med en flad tang og pensles med marinaden.
  4. De er færdige når aspargsene er blevet bløde og hat fået grill-“mærker”.

Print denne post Print denne post