Rodfrugtvafler med kål og laks

Vafler: 1 bagekartoffel, 1 stor persillerod, 1 fed hvidløg, 1 spsk smeltet smør, 1 æg, 1 tsk bagepulver, salt, smør til vaffeljernet

Kålsalat: ½ spidskål, 1 æble, 1 spsk hvidvinseddike

Til servering: 4 spsk græsk yoghurt 10%, 1 spsk nigellafrø, 200 g røget laks i tynde skiver, 1 håndfuld frisk dild, 1 citron

Vafler: 

  1. Skræl kartoffel og persillerod og riv bege dele groft
  2. Knug væden ad dem
  3. Pil iog riv hvidløget fint, og vend det med kartoffel, persillerod, smeltet smør, æg, bagepulver og salt
  4. Pensl vaffeljernet med smør, og bag 4 gyldne vafler ved middel varme i vaffeljernet

Kålsalat: 

  1. Skyl kålen, og snit den helt fintm nemmest på et mandolinjern.
  2. Skyl æblet, og skær det i tynde både
  3. Vend begge dele med hvidvinseddiken

Servering: 

  1. Anret vaflerne på på tallerkner, top med 1 spsk yoghurt, et drys nigellafrø, kålsalat, laks og plukket dild.
  2. Server straks med citronbåde
Print denne post Print denne post