Vafler: 1 bagekartoffel, 1 stor persillerod, 1 fed hvidløg, 1 spsk smeltet smør, 1 æg, 1 tsk bagepulver, salt, smør til vaffeljernet
Kålsalat: ½ spidskål, 1 æble, 1 spsk hvidvinseddike
Til servering: 4 spsk græsk yoghurt 10%, 1 spsk nigellafrø, 200 g røget laks i tynde skiver, 1 håndfuld frisk dild, 1 citron
Vafler:
- Skræl kartoffel og persillerod og riv bege dele groft
- Knug væden ad dem
- Pil iog riv hvidløget fint, og vend det med kartoffel, persillerod, smeltet smør, æg, bagepulver og salt
- Pensl vaffeljernet med smør, og bag 4 gyldne vafler ved middel varme i vaffeljernet
Kålsalat:
- Skyl kålen, og snit den helt fintm nemmest på et mandolinjern.
- Skyl æblet, og skær det i tynde både
- Vend begge dele med hvidvinseddiken
Servering:
- Anret vaflerne på på tallerkner, top med 1 spsk yoghurt, et drys nigellafrø, kålsalat, laks og plukket dild.
- Server straks med citronbåde