Rejer: 300 g tigerrejer med skal, 2 spsk. olivenolie, 2 spsk. koncentreret tomatpuré, 1 spsk. brun farin, 1 spsk. citronsaft, 1 tsk. røget paprika, 2 tsk. tørret oregano, 1 fed hvidløg, salt og frisk-kværnet peber
Sriracha-mayonnaise: 1 fed hvidløg, 2 dl god mayonnaise, 1½ spsk. srirachasauce (stærk chilisauce), 2 spsk. citronsaft, salt
Til servering: ½ spidskål, 2 modne avocadoer, 1 håndfuld frisk koriander, 12 små hvedetortillaer
Rejer:
- Pil tigerrejerne, og lad halerne sidde på.
- Læg rejerne i en skål, og tilsæt olie, tomatpuré, brun farin, citronsaft, paprika, oregano, revet hvidløg, salt og peber.
- Rør rundt, og lad rejerne trække i marinaden, mens du klargør resten af måltidet.
- …..Steg rejerne på en pande, til de er flot gyldne.
Sriracha-mayonnaise
- Pres hvidløg, og rør det sammen med mayonnaise, srirachasauce, citronsaft og salt i en skål.
Servering:
- Snit spidskålen helt fint.
- Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver.
- Hak koriander groft.
- Servér rejerne på lune tortillaer med sriracha-mayo og fyld.