Madplan

Uge 52, 2016

Mandag: 2. Juledag – julefrokost hos Farmor – vi skal medbringe Æbleflæsk, glade børn og godt humør

Hvis man skulle holde julefrokost for familie eller gode venner så er mit forslag f.eks.

Karrysild, Hvide sild med karrysalat, æg med tomat og agurk eller rejer, lune fiskefilet med citron og remoulade, røget ål med scrambled eggs, lune frikadeller med rødkål, rejer med citron og mayonnaise, 2 slags ost, og vindruer

Tirsdag: Julefrokost hos morfar – vi glæder os til hygge og god mad, Victoria skal hænge ud med et par søde tøser til aftens

Juleskinke med grønlangkål og brunede kartofler

Onsdag: Jesper på job, jeg hygger hjemme med ungerne, måske en tur til Karrebæksminde strand, så kan vi hente fisk ved fiskehandleren

Fiskefilet fra fiskehandleren, panerede, med persillesauce, citron og hvide kartofler

Torsdag: begge forældre på job, farmor redder dagen og passer Valdemusen

Flæskestegssandwiches

Fredag: på job – forberede nytår

Pastasalat med varmrøget laks og sauce verte

Lørdag: Nytårsaften

Forret: Asparges på butterdej

Hovedret: Fondue

Dessert: ?

Kl. 24.00: Champagne eller Asti og Kransekage med nougatpynt

Søndag: Nytårsdag – afslapning og lidt oprydning

Pizza fra Pronto