Godt nytår

GODT NYTÅR

Ja godt nytår til alle, må 2016 blive et fantastisk år.

Mine ønsker for året er bl.a.

  • at vi sammen får styr på værdigheden ift.  flygtninge, og vi finder en vej baseret på rimelighed, tolerance og næstekærlighed.
  • at vi kan bevare vores frihed, i forhold til at at færdes frit, samt ytre os frit.
  • at min familie og venner trives, og vi får set lidt mere til hinanden – for jeg elsker at være sammen med dem jeg holder af. Og jeg føler at jeg vokser lidt som menneske,  når jeg er i deres fantastiske selskab.
  • at jeg finder en “Stine-rytme”…..og den er ikke helt defineret endnu. Ikke sådan 40 års krise- agtigt, for jeg har jo næsten alt hvad hjertet begærer…..i hvert tilfælde mit hjerte:)) Mangler måske allermest TID, så det kan tænkes, at det handler om en lille afklaring omkring,  hvad skal min tid skal gå med, så jeg stadig er et helt og tilfreds menneske, når dagen går på hæld.

Igen siger jeg bare……..

GODT NYTÅR