Ny tilgang til mine madplaner

Et nyt år, hvor jeg igen arbejder med at få mere styr på madplanerne. Mit madbudget holder bare så meget bedre, når vi følger madplaner, og variationen over en måned er bestemt også mere tydelig, når vi har plan-lagt forud 🙂

I år vil jeg tilstræbe at følge en skabelon, hvor udgangspunktet faktisk primært er kulhydratdelen, da det er den del, som mine børn hænger sig mest i. Og hvis ikke den varierer, så får jeg bemærkninger omkring, at vi altid får det samme –  selv fra dem 🙂

Skabelonen er til en start som beskrevet nedenfor

Mandage Pasta / nudler

Tirsdage Ris

Onsdage Suppe / brød / sandwiches

Torsdage Kartofler

Fredage Børnevenligt – gerne valgt og lavet sammen med mine børn

Lørdage Ris

Søndage Kartofler

Der skal på sigt ende med ugentligt at være:

Minimum 1 dag med fisk

Minimum 1 dag, der er vegetarisk

Variation ift kødvalg, værende okse, kylling, kalkun, svin, kalv, lam

Mere hjemmebag – Vi skal til at bage mere af vores brød igen…..rugbrød, morgenboller, brød til madpakkerne, flutes og knækbrød.