Uge 1, 2014

604345_old_recipe_card.jpg

Så starter det nye år 2014, må det bringe os mange gode madoplevelser

Og hurra jeg har ferie med mine søde børn hele ugen…..husbonden må desværre på job en dag eller to

Mandag: Ferie

Svinekød i soyasauce

Tirsdag: NUTÅRSAFTENS DAG, vi har delt opgaverne med vores søde gæster

Forret en masse forskellige tapas : Tapas med soltørret tomat, Ristet Chorizo, aioli, Grissini, med forsk tapanade, forskellige oliven, Tapas med serano, Breasola Tapas

Hovedret Oksemørbrad, med små lækre rosmarin eller timiankartofler i ovn, linsesalat og cognacsauce

Dessert Portionsanrettet Isdessert indkøbt i Superbrugsen

Kl. 24 hjemmelavet kransekage og petifours fra Køge

Onsdag: NYTÅRSDAG

Rester fra Nytårsmiddagen evt suppleret med Hotdogs

Torsdag: Tror vi skal en tur på museum, så maden skal være ultranem

Krydderbøffer med Dijonsauce

Fredag: Alexander har ven på besøg

Deep pan pizza med blommetomater, mozarella og parmaskinke

Lørdag: Victoria har veninde til overnatning

Lasagne med blandet salat og flutes og hvidløgssmør

Søndag:

Mørbrad med bagte kartofler