Så starter det nye år 2014, må det bringe os mange gode madoplevelser
Og hurra jeg har ferie med mine søde børn hele ugen…..husbonden må desværre på job en dag eller to
Mandag: Ferie
Tirsdag: NUTÅRSAFTENS DAG, vi har delt opgaverne med vores søde gæster
Forret en masse forskellige tapas : Tapas med soltørret tomat, Ristet Chorizo, aioli, Grissini, med forsk tapanade, forskellige oliven, Tapas med serano, Breasola Tapas
Hovedret Oksemørbrad, med små lækre rosmarin eller timiankartofler i ovn, linsesalat og cognacsauce
Dessert Portionsanrettet Isdessert indkøbt i Superbrugsen
Kl. 24 hjemmelavet kransekage og petifours fra Køge
Onsdag: NYTÅRSDAG
Rester fra Nytårsmiddagen evt suppleret med Hotdogs
Torsdag: Tror vi skal en tur på museum, så maden skal være ultranem
Fredag: Alexander har ven på besøg
Deep pan pizza med blommetomater, mozarella og parmaskinke
Lørdag: Victoria har veninde til overnatning
Lasagne med blandet salat og flutes og hvidløgssmør
Søndag: