Gaverne skal nydes, beundres og bruges

Vi har for nogle år siden indført at man den 25. december ikke skal ud af huset til julefrokoster og anden aktivitet. Det skyldes, at det simpelthen var så træls for børnene at skulle forlade deres gaver til fordel for en julefrokost, der aldrig helt var på deres præmisser med spisning i 4-6 timer i træk…..

Så nu er det reglen, at man den 25. December bare tuller rundt i sit nattøj hele dagen, bruger al sin tid på at hygge med sine nærmeste og ellers bare leger/bruger sine gaver, beundrer og nyder alt det nye man har fået.

Og gaverene i år var der ikke de store klager over:

Valdemar var jo glad for bare at pakke noget ud, og det var ligegyldigt om det var legetøj eller tøj 🙂

Stor julegave

Victoria og Alexander kom i besiddelse af hver en Tablet Nexus 7, og de er nærmest groet fast til deres hænder, vi har i hvert fald haft svært ved at vriste dem fra dem siden.

Billede at to trolde der spiller mindcraft til den store guldmedalje

Undertegnede fik også nogle dejlige gaver, toilettasker med indhold, muffinsform, hjemmepyntet bloklys, øreringe, nøgleskab, bluse, sushipinde, penge, gavekort, viskestykker, et hotelophold (der skal deles med husbonden) og bøger.

Af min kære husbond fik jeg et nyt armbåndsur MuteWatch, supersejt, men det kræver lidt tilvænning at huske at tage det på, når man nu ikke har gået med ur de sidste 10 år 🙂

Mutewatch

Det er en dejlig ny tradition vi har fået lavet os her, og for at fuldende billedet, så spiser vi IKKE julerelateret mad denne dag, børnene vælger menuen og i år stod den på Tortillas/Tacoskaller med alt det lækre der hører sig til.