600 g svinemørbrad, oliemargarine til at stege mørbradbøfferne i, ½ tsk groft salt, friskkværnet peber, 1½ dl vand, 1½ dl cremefraiche 18%, 2 tsk mel, 2 spsk finthakkede chalotteløg, 2 spsk grov dijonsennep, ½ tsk groft salt
Tilbehør: 500 g frisk pasta, 4 dl ris kogt efter anvisningen på pakken eller kartofler, samt hhv. 300 g broccoli og 300 g gulerødder
Puds mørbraderne og skær dem i skiver på ca. 1 cm og bank dem lidt flade. Steg skiverne i oliemargarine i ca. 1 min. på hver side. Tag dem af, krydr med salt og peber og hold dem varme. Kog panden af med vandet. Rør cremefraiche og mel sammen til en jævning og tilsæt den under omrøring. Kom løg og sennep i saucen og kog den godt igennem i ca. 2 min. Smag til med salt.
Ikke fryseegnet, da saucen er lavet på cremefraiche.