Kolonihave

Slut med kolonihave …

I Påsken fik vi jo solgt kolonihaven for en slik, men det var en lettelse at den er afhændet inden græsset rigtigt var begyndt at gro…..tanken om at ræse mellem huset og kolonihaven hver uge med en græsslåmaskinen var ikke ligefrem tiltalende. Det var et ældre ægtepar der overtog haven som beset…dejligt at andre kan nyde den, nu hvor vi ikke lige får tid 🙂

Kolonihave

Pengene vi fik for haven er vist allerede formøblet på endnu mere Sonos, så nu er der god lyd i hele stueetagen …

Sonos billede følger …

Så er jeg jo også nød til at ændre lidt på kategoriernes navne, da man jo med rette ikke længere kan proklamere at man er ejer  af en kolonihave. Så fra nu af må den kategori vist bare hedde “Haven”, så putter jeg kolonihaveindlæggene der ind under, og så vil vores nye have forhåbentlig komme til at fylde lidt mere på bloggen i løbet af de næste måneder 🙂