Nissedrillerier 2009

Som jeg tidligere har skrevet, har vi hos os en lille (drille-)nisse, der trisser forbi næsten hver nat, fra 1. søndag i advent og frem til juleaften. Den har som regel en lille gave med til børnene, men hvis ikke der jævnligt er sat risengrød, pebernødder og lignende frem, kan den godt finde på at drille lidt.  I år prøver jeg at lægge et nyt nissedrilleri op på Somes hver dag som “Dagens Nissedrilleri”, forhåbentligt til inspiration for andre :). Først drilleri kommer op i morgen kl 18.00 (d. 30/11-2009).

Klik her for at se alle drillerierne.

Mine unger synes i hvert tilfælde at det er enormt hyggeligt at finde ud af, hvad den lille nisse har fundet på af narrestreger…..men de elsker selvfølgelig også gaverne, der møjsommeligt bindes på min gamle broderede pakkekalender. Nostalgi for alle pengene 🙂