Bøffer: 700 g hakket oksekød, 2 spsk Dijon Sennep, Salt og peber,
Sennepspesto-kartofler: 1 dl rapsolie, 1 spsk Dijonsennep, 2 spsk hvidvin, 50 g pinjekerner, 3 spsk frisk basilikum, 3 spsk bredbladet persille, salt og peber 800g små lækre kartofler med skræl
Salat: lav en blandet salat efter smag (eks. romaine, rucola, iceberg og/eller rød/grøn krølsalat.
Sennepspesto:
- Blend olie, sennep, vin og pinjekerner til en lind masse.
- Tilsæt krydderurter og blend kort.
- Smag til med salt og peber.
- Skær kartoflerne i halve og vend dem i Sennepspestoen.
- Læg dem i et ovnfast fad og bag kartoflerne møre ved 200° i ca. 30 minutter.
- Vend dem en gang imellem.
Bøffer:
- Rør det hakkede oksekød med sennep.
- Form 4 flade bøffer og krydr dem med salt og peber.
- Steg bøfferne på en pande eller på grillen.
- Lad bøfferne hvile tildækket i ca. 5 minutter inden servering.