Sennepsbøf med pestobagte kartofler

Bøffer: 700 g hakket oksekød, 2 spsk Dijon Sennep, Salt og peber,

Sennepspesto-kartofler: 1 dl rapsolie, 1 spsk Dijonsennep, 2 spsk hvidvin, 50 g pinjekerner, 3 spsk frisk basilikum, 3 spsk bredbladet persille, salt og peber 800g små lækre kartofler med skræl

Salat: lav en blandet salat efter smag (eks. romaine, rucola, iceberg og/eller rød/grøn krølsalat.

Sennepspesto:

  1. Blend olie, sennep, vin og pinjekerner til en lind masse.
  2. Tilsæt krydderurter og blend kort.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Skær kartoflerne i halve og vend dem i Sennepspestoen.
  5. Læg dem i et ovnfast fad og bag kartoflerne møre ved 200° i ca. 30 minutter.
  6. Vend dem en gang imellem.

Bøffer:

  1. Rør det hakkede oksekød med sennep.
  2. Form 4 flade bøffer og krydr dem med salt og peber.
  3. Steg bøfferne på en pande eller på grillen.
  4. Lad bøfferne hvile tildækket i ca. 5 minutter inden servering.

Print denne post Print denne post