500 g tun i 1 stykke (informer fiskehandleren on at fisken skal spises rå), 1 tsk misopaste, 2½ dl cremefraiche 38%, 1 usprøjtet citron, 1 spsk sesamolie, 4 spsk sesamfrø, 400 g aspargesbroccoli
Tilbehør: citronbåde
- Tag tunen ud af køleskabet ½ time før den skal bruges,
- Opløs miso i en spsk kogende vand
- Rør miso sammen med cremefraiche, og smag til med citronsaft
- Skyl aspargesbroccoli, ig skær enderne fra
- Damp aspargesbroccoli i kogende vand i 4 min. og hæld derefter vandet fra og hold dem varme
- Opvarm en grillpande eller grill, steg tunen på den glohede pande/grill i 1 min. på hver side
- pensl tunen med sesamolie, og tril den derefter i sesamfrø
- Skær tunen i 4 skiver
- Anret tallerkener med lynstegt tun, misodip, dampede aspargesbroccoli og citronbåde
[Print_link]