12 stk
Ruller: 1 fed hvidløg, ½ dl solsikkeolie, 500 g hakket kylling, 1 spsk revet ingefær, 1 spskfish sauce, 3 spsk teriyaki, 1 lille spidskål, 4 gulerødder, 24 rispapir, 1 bundt koriander
Dressing: 1 lime, 4 spsk sesamolie, 1 spsk teriyaki
Øvrigt tilbehør: teriyaki
- Pil hvidløg og hak det fint
- opvarm ½ af olien og svits hvidløgene
- Tilsæt hakket kylling, revet ingefær, fishsauce og teriyaki og steg i 8-10 min., mens der omrøres
- Tag panden af varmen
- Snit spidskål i fine strimler
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler
- Kom varmt vand i en dyb tallerken
- Dyp 2 rispapir ad gangen i vandet
- Læg udblødt rispapir, to stykker ovenpå hinanden,
- Kom stegt kylling, strimlet spidskål, gulerod og koriander på rispapiret
- Fold enderne ind over fyldet og rul til en stram rulle
- Opvarm resten af olien på panden, og steg rullerne sprøde, 2-3 min på hver side
- Dressing: Bland resten af den snittede spidskål, strimlede gulerod og koriander.
- Vend salaten med limesaft, sesamolie og teriyaki
- Server rullerne med Teriyaki til at dyppe i