Spicy nudelsuppe med kylling

Suppe: 2 løg, 4 fed hvidløg, 2 spsk olivenolie, 2 spsk rød karrypasta, 2 tsk sukker, 2 ds kokosmælk, 4 dl hønseboulloin, 4 spsk fishsauce, 2 spsk limesaft

Fyld til suppen:2 kyllingebryster, 2 spsk olivenolie, salt og friskkværnet peber, 40o g aspargesbroccoli, 300 g ægnudler, 4 forårsløg, 2 lime

  1. Pilløgene og skær dem i slanke både
  2. Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver
  3. Steg begge typer læg i olivenolien i et par min. uden at de tager farve
  4. Tilsæt rød karrypasta, og lad den stege med i 1 min..
  5. Tilsæt sukker, kokosmælk og boullion og lad suppen koge i ca 5 min.
  6. Smag til med fishsauce og limesaft
  7. Skær kyllingebrysterne i skiver, og steg dem i ca 5 min. i olivenolie til de er gennemstegte
  8. Krydr med salt og peber
  9. Skyl aspargesbroccoli og kog både dem og nudler i den varme suppe under låg i ca, 2-3 minutter, tid de er møre
  10. Læg kyllingestykkerne i suppn
  11. Skyl forårsløg og hak dem fint
  12. Anret suppen i store skåle drys med forårsløg, og servér med et drys forårsløg og limeskiver
Print denne post Print denne post