Suppe: 2 løg, 4 fed hvidløg, 2 spsk olivenolie, 2 spsk rød karrypasta, 2 tsk sukker, 2 ds kokosmælk, 4 dl hønseboulloin, 4 spsk fishsauce, 2 spsk limesaft
Fyld til suppen:2 kyllingebryster, 2 spsk olivenolie, salt og friskkværnet peber, 40o g aspargesbroccoli, 300 g ægnudler, 4 forårsløg, 2 lime
- Pilløgene og skær dem i slanke både
- Pil hvidløgene, og skær dem i tynde skiver
- Steg begge typer læg i olivenolien i et par min. uden at de tager farve
- Tilsæt rød karrypasta, og lad den stege med i 1 min..
- Tilsæt sukker, kokosmælk og boullion og lad suppen koge i ca 5 min.
- Smag til med fishsauce og limesaft
- Skær kyllingebrysterne i skiver, og steg dem i ca 5 min. i olivenolie til de er gennemstegte
- Krydr med salt og peber
- Skyl aspargesbroccoli og kog både dem og nudler i den varme suppe under låg i ca, 2-3 minutter, tid de er møre
- Læg kyllingestykkerne i suppn
- Skyl forårsløg og hak dem fint
- Anret suppen i store skåle drys med forårsløg, og servér med et drys forårsløg og limeskiver