Uge 30, 2019

Mandag:  

Farmors Millionbøf

Tirsdag:  

Løgismose citron/timian kyllingelår, kyllingebryst i egen tørrub, græsk inspireret pastasalat og bulgursalat med flutes

Onsdag: Tur til Mormors sommerhus og jul i Juli Marielyst, og senere har farmor inviteret på lækker mad 

Kylling i karry med ristaffel

Torsdag: 

Filetto di maiale ripieno (Fyldt mørbrad) og veggiepølser med hovedsalat med mager farmordressing og rest af tirsdagens salater

Fredag:  På Frilandsmuseet med Faster og Co til FrøsnapperFestival

Svinemørbrad i fad med nye danske kartofler eller ris og grøn salat

Lørdag: 

“Klimadeller” med rødkål, brunede kartofler og brun sauce

Søndag: Odense – ved ikke hvad maden ender med 🙂 men lav

Honning-soya-marineret laks med bagt gulerodssalat med linser