Uge 34, 2015

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag: Alexander til spejder

Lasagne med blandet salat og flutes

Tirsdag:

Pitabrød med kyllingefyld

Onsdag: Alexander starter til svømning i det store bassin

Pasta Bolognese med revet ost og blandet salat

Torsdag:

Kold mad (æg med rejer, lun leverpostej med bacon og rødbeder, ristet torskerogn med mayo og citron og diverse andre pålægstyper)

Fredag: Tandlægebesøg og Victoria starter til Klaver

Fiskefilet hentet i Karrebæksminde med pommes frites fra naboen, måske laver vi lige en lille Råkost

Lørdag: Grille

Grille Karrypølser, ostepølser, små Nürnbergerpølser med Kold Kartoffelsalat,  en blandet grøn salat  og Baguettes med Hjemmerørt Hvidløgssmør

Søndag: Brunch med gode venner -. de bringer brødet og vi laver nok

Scrambled eggs med bacon og pølser, Diverse oste, charcuteri og syltetøj, Vindruer, blåbær, jordbær, ananas, æble og bananer –  måske som en lille frugtsalat med lidt græsk yoghurt, og Kærnemælkspandekagermed ahornsirup eller blåbærsirup

Derfor skal vi have en meget let aftensmad 🙂

Kyllingefrikadeller med gulerodssalat og nudler