Uge 19, 2014

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag:  Børnehavestart – Vi skal til Farfars 70 års fødselsdag men prøv

Skinke med aspargessauce, hvide kartofler og dampet grønt

Tirsdag: Børnehavestart

Vi skal nok have rester fra søndagens frokost men prøv Stegte risnudler med tigerrejer

Onsdag: Omsorgsdag med Valdemar – børnehavestart & Skolehjem med Victoria, farmor giver aftensmad prøv

Broccolitærte med varmrøget laks

Torsdag:

 Chachaucka 🙂

Fredag: WEEKEND 🙂 Victoria har besøg af en veninde vi spiller SingStar

Nachos med kylling og Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole, men med kylling i stedet for oksekød

Lørdag: Internationalt Grand Prix – vi holder glitterfest med faster Ole og Onkel Helle, deres dejlige børn og Farmor
Der kommer til at være glimmer, kitsch, højt hår og en blandet menu der både indeholder rejecocktail, minipizzaer, grillede pølser bl.a. karrypølser, kartoffelsalat, nye kartofler, basilikumscreme og cremefraiche dip grønt i stave, flutes, om så slutter vi af med en islagkage med fontæner håber vi 🙂

Senere noget med kransekagepetifours, butterdejssnacks, Moscato D´Asti, chips og slik

Andre kunne lave grillede Soya- og honningmarineret svinemørbrad med Kartoffel- og aspargessalat

Søndag: Morgenmad med overnattende Grand Prixgæster, men ellers bare ren afslapning – tror vi lander på rester 🙂 prøv

Speltsalat med græskar og fennikel