Uge 2, 2013

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag:

Spise hos farmor, hun byder på grydestegt kylling , prøv Kylling i gryde med skilt sauce

Tirsdag: MADKLUB

Chiligryde med rissalat

Onsdag:

Sandwiches med rest af flæskesteg, rødkål

Torsdag:

Frikadeller med brød fra bageren og lun bulgursalat som i denne opskrift Kylling med lun bulgursalat

Fredag:

Vi lægger en dejlig Løgismose kyllling på Weberen og serverer den med Små sprøde kartofler i baconsvøb og basilkumscreme (se denne opskrift) Hertil laver jeg nok en salat med babyleaves, cherrytomater, asparges og mandler

Lørdag:

Faster Ole  og onkel Helle byder på dejlig mad  i anledning af en lille mands første fødselsdag HURRA – prøv Broccolitærte med laks

Søndag:

Mexikanske crepes med avocado iceberg, tomater og majs, desuden ost og cremefraiche (opskrift følger)