Mandag:
Wokret med kalv, kokosmælk og karrypasta
Tirsdag:
Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole
Onsdag:
Tapas: Pandestegt laks og citron, røget ørred med røræg, små frikadeller, div. spanske pølser, baguette og god rødvin.
Torsdag (vi var inviteret i byen, men prøv):
Laks i folie med nye kartofler, hvidløgs/ingefærflutes og marineret squash
Skinke-toastspyd til børnene og grøntsagsstave
Fredag:
Grove boller med roastbeef og grønt
Lørdag:
Sennepskoteletter med ris og dampet broccoli/gulerødder
Søndag (vi var inviteret i byen, men prøv):
Kylling med karrysauce og basmatiris
Bemærk:
Onsdagens ret var en “hurtig ned fra hylden i Netto – og så får vi det bedste ud af det”. Rødvinen var en fanastisk Amarone della Valpolicella til 115 kr. Lækker men ikke for sarte maver!