Ugens madplan (30,2008)

604345_old_recipe_card.jpg

Mandag:

Wokret med kalv, kokosmælk og karrypasta

Tirsdag:

Tortillas/tacoskaller med oksekødsfyld og hurtig guacamole

Onsdag:

Tapas: Pandestegt laks og citron, røget ørred med røræg, små frikadeller, div. spanske pølser, baguette og god rødvin.

Torsdag (vi var inviteret i byen, men prøv):

Laks i folie med nye kartofler, hvidløgs/ingefærflutes og marineret squash

Skinke-toastspyd til børnene og grøntsagsstave

Fredag:

Grove boller med roastbeef og grønt

Lørdag:

Sennepskoteletter med ris og dampet broccoli/gulerødder

Søndag (vi var inviteret i byen, men prøv):

Kylling med karrysauce og basmatiris

Bemærk:

Onsdagens ret var en “hurtig ned fra hylden i Netto – og så får vi det bedste ud af det”. Rødvinen var en fanastisk Amarone della Valpolicella til 115 kr. Lækker men ikke for sarte maver!