Kylling med karrysauce og basmatiris

Kylling: 4 kyllingefileter, 25 g oliemagarine, 2½ tsk ostindisk karry, ½ tsk groft salt

Karrysauce: 25 g oliemagarine, 6 store fed hvidløg i skiver, 2 tsk ostindisk karry, ½ liter Karolines Køkken hvid mælkesauce,1 tsk mildt chilipulver, fx ancho,½ tsk groft salt

Grønsager: 600 g broccoli

Tilbehør: 4 dl løse ris, fx basmatiris (ca. 320 g)

Kylling: Skær grove sener og hinder af kyllingefileterne. Opvarm oliemagarine, tilsæt karry og lad det bruse af. Brun kyllingefileterne ½ min. på hver side. Steg dem færdige ved svag varme i 12 min. – vend kødet af og til. Drys med salt. Tag kyllingefileterne op og lad dem hvile tildækket i 10 min.

Karrysauce:

  1. Tør panden af og opvarm oliemagarine ved kraftig varme.
  2. Svits hvidløg og karry i ½ min.
  3. Tilsæt Hvid MælkeSauce, chili og salt.
  4. Kog saucen ved svag varme og under omrøring i 1 min. Smag til.

Grønsager: Kog eller damp broccoli efter smag.

Tilbehør: Kog ris efter anvisningerne på pakken.

Print denne post Print denne post