Cheesecake med limoncello og blåbær (portionsanrettet)

Limoncello ostecreme: ½ økologisk/usprøjtet citron, 200 g flødeost naturel, 25 g flormelis, 1 tsk vanillepasta, 3 cl limoncello, 1½ dl fløde

I øvrigt: 200 g blåbær til blåbærkompot + ekstra til pynt, 125 g sukker, 125 g digestive-kiks, 25, hasselnøddeflager, 25 g smeltet smør

  1. Riv skallen af den ½ citron, og rør sammen med flødeost, flormelis, vanile og limoncello
  2. Pisk fløden til skum, og vend den i flødeosteblandingen
  3. kom ostecremen i en sprøjtepose
  4. Skyl  blåbærrene, og kog dem sammen med sukker i 5 min til en kompot
  5. Sluk for varmen og lad kompotten køle helt af
  6. Knus digestive-kiksene i en pose, og bland til en crumble med hasslenøddeflager og smeltet smør
  7. Fordel crumblen i bunden af 4 portionsglas .
  8. Fordel ostecremen i glassene og glat overfladen lidt
  9. Læg blåbærkompotten ovenpå
  10. Sæt desserterne på køl i minimum 2-3 timer
  11. Inden servering pyntes med lidt friske blåbær
Print denne post Print denne post