12 stk
3/4 rød peberfrugt, 150 g cherrytomater, 230 g kyllingeinderfilet, 1½ fed hvidløg, 3 spsk rapsolie, 6 skiver parmaskinke, 6 æg, salt og friskkværnet peber 75 g revet mozarella
- Tænd ovnen på 200 grader varmluft
- Skær peberfrugt i små ten og tomater i halve eller kvarte.
- Skær kyllingeinderfilet i små tern
- pres hvidløgene
- Varm 1½ spsk olie i en pande og svits kyllingestykkerne med hvidløg, til kyllingen just har skiftet farve, og tag så panden fra varmen
- Smør 12 muffinsforme med resten af olien
- Halvér parmaskinken og læg 1 stykke i hver muffinsform
- Pisk æggenemed salt og peber,
- Fordel tomater, kylling og peberfrugt i formene
- Fordel æggemassen i formene
- Drys ost oven på hver muffin
- Bag i ovnen ca 18-20 min..
- Kan serveres lune eller kolde