Miniæggekage med fyld

12 stk

3/4 rød peberfrugt, 150 g cherrytomater, 230 g kyllingeinderfilet, 1½ fed hvidløg, 3 spsk rapsolie, 6 skiver parmaskinke, 6 æg, salt og friskkværnet peber 75 g revet mozarella

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft
  2. Skær peberfrugt i små ten og tomater i halve eller kvarte.
  3. Skær kyllingeinderfilet i små tern
  4. pres hvidløgene
  5. Varm 1½ spsk olie i en pande og svits kyllingestykkerne med hvidløg, til kyllingen just har skiftet farve, og tag så panden fra varmen
  6. Smør 12 muffinsforme med resten af olien
  7. Halvér parmaskinken og læg 1 stykke i hver muffinsform
  8. Pisk æggenemed salt og peber,
  9. Fordel tomater, kylling og peberfrugt i formene
  10. Fordel æggemassen i formene
  11.  Drys ost oven på hver muffin
  12. Bag i ovnen ca 18-20 min..
  13. Kan serveres lune eller kolde
Print denne post Print denne post