Lammespyd med orzosalat

Spyd: 1 løg, 400 g lammefars, 3 spsk rasp, 2 tsk flagesalt, sort peber, ½ tsk kanel, 2 tsk sumak, 1 tsk knust koriander, ½ tsk stødt allehånde, 1 spsk olivenolie

Orzosalat: 250 g orzo pasta, 1 gourgette, 350 g edamamebønner, saften af en ½ citron, 3 spsk olivenolie, 150 g feta, 1 håndfuld mynte

  1. Riv løget groft og bland det med lammekød, rasp, salt, godt med sort peber, kanel, sukak, koriander og allehånde
  2. Klem farsen fast på 8 spyd og smør dem med olivenolie
  3. Grill spydene 5 min. på hver side ved medium varme
  4. Kog pastaen al dente i letsaltet vand, og skyl den  i koldt  vand efter kogning
  5. Skær corgette i små tern og kom  dem i pastaen sammen med edamamebønner, citronsaft og olivenolie
  6. Smuldr fetaost over og vend til sidst med grofthakket mynte
  7. Server med vandmelonlimonade med rom
Print denne post Print denne post