400 g spaghetti, 250 g bacon, 1 løg, 1 frisk rød chili, 150 g frisk babyspinat, 1½ spsk olivenolie, 2 dl fløde, salt og friskkværnet peber, 50 g parmesan, ½ usprøjtet citron
- Kog spaghetti efter instruktionen på pakken, afdryp efterfølgende
- Skær bacon i tern og steg ternene i ca 10 min. til de er sprøde
- Afdryp baconen på fedtsugende papir/køkkenrulle
- Pil løget og hak det fint
- Skyl og flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak den fint
- Skyl og afdryp spinaten
- Steg løg og chili i olie ved middel varme,
- Tilsæt bacon, spinat og fløde, og skru op for varmen
- Lad retten småkoge i ca 5 min. til fløden er kogt lidt ind
- Tilsæt den kogte spaghetti og vend det hele forigtigt sammen
- smag til med salt og friskkværnet peber
- anret i dybe tallekener og top med friskrevet parmesan og fintrevet citronskal – server straks
[Print_link]