Spaghetti med bacon, spinat og parmesan

400 g spaghetti, 250 g bacon, 1 løg, 1 frisk rød chili, 150 g frisk babyspinat, 1½ spsk olivenolie, 2 dl fløde, salt og friskkværnet peber, 50 g parmesan, ½ usprøjtet citron

  1. Kog spaghetti efter instruktionen på pakken, afdryp efterfølgende
  2. Skær bacon i tern og steg ternene i ca 10 min.  til de er sprøde
  3. Afdryp baconen på fedtsugende papir/køkkenrulle
  4. Pil løget og hak det fint
  5. Skyl og flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak den fint
  6. Skyl og afdryp spinaten
  7. Steg løg og chili i olie ved middel varme,
  8. Tilsæt bacon, spinat og fløde, og skru op for varmen
  9. Lad retten småkoge i ca 5 min. til fløden er kogt lidt ind
  10. Tilsæt den kogte spaghetti og vend det hele forigtigt sammen
  11. smag til med salt og friskkværnet peber
  12. anret i dybe tallekener og top med friskrevet parmesan og fintrevet citronskal – server straks

[Print_link]