Spaghetti i flødesauce med ristet halloumi

500 g spaghetti, 3 æggeblommer, 1½ dl piskefløde, 50 g parmesan, 200 g halloumi-grillost, 1 spsk. smagsneutral olie, 1 løg, salt og friskkværnet peber, evt. 1 håndfuld bredbladet persille

  1. Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
  2. Pisk æggeblommer og fløde sammen.
  3. Riv parmesanen groft, og rør den sammen med æg/fløde.
  4. Skær halloumi i små tern.
  5. Hæld olie på panden, og steg halloumi sprødt.
  6. Læg halloumi til side på fedtsugende papir på en tallerken.
  7. Pil løget, hak det fint og steg det hurtigt på panden.
  8. Vend den varme pasta, fløde-æg-parmesan-blandingen, løg og halloumi sammen på panden.
  9. Smag pastaen til med salt og peber.
  10. Skyl persillen, og hak den fint. Drys persille over pastaen før servering.
Print denne post Print denne post