500 g spaghetti, 3 æggeblommer, 1½ dl piskefløde, 50 g parmesan, 200 g halloumi-grillost, 1 spsk. smagsneutral olie, 1 løg, salt og friskkværnet peber, evt. 1 håndfuld bredbladet persille
- Kog spaghettien efter anvisning på pakken.
- Pisk æggeblommer og fløde sammen.
- Riv parmesanen groft, og rør den sammen med æg/fløde.
- Skær halloumi i små tern.
- Hæld olie på panden, og steg halloumi sprødt.
- Læg halloumi til side på fedtsugende papir på en tallerken.
- Pil løget, hak det fint og steg det hurtigt på panden.
- Vend den varme pasta, fløde-æg-parmesan-blandingen, løg og halloumi sammen på panden.
- Smag pastaen til med salt og peber.
- Skyl persillen, og hak den fint. Drys persille over pastaen før servering.