15 g gær, 3 dl vand, 1 æg, 1 tsk. stødt gurkemeje, 1 tsk. salt , 1 tsk. sukker, 500 g mel
Tomatsauce: 1 løg, 3 fed hvidløg, 2 spsk. olivenolie til stegning, 1 spsk. tikka masala-pasta, 1 frisk rød chili, 1 ds hakkede tomater, salt
Fyld i øvrigt: 1 pakke paneer, 5 spsk. friskhakket koriander
Tomatsauce:
- Pil og hak løg og hvidløg.
- Steg løget i olie i en lille gryde sammen med tikka masala-pasta.
- Tilsæt hvidløg og finthakket chili.
- Hæld tomater på, og lad det simre i 15 minutter.
- Blend tomatsaucen helt glat med en stavblender, og smag til med salt.
Sneglene:
- Rør gæren ud i vandet.
- Tilsæt æg, gurkemeje, salt og sukker.
- Rør mel i, lidt ad gangen.
- Ælt, til dejen er smidig, og lad den hæve tildækket i 1 time.
- Tænd ovnen på 200°.
- Rul dejen tyndt ud til et rektangel på et meldrysset bord
- Smør tomatsauce på.
- Smuldr paneer over, og drys med koriander.
- Rul dejen stramt sammen på den lange led, og skær den ud i ca. 15 lige tykke snegle.
- Lad dem efterhæve tildækket i 30 minutter.
- Bag dem i ovnen i 12-14 minutter, til de er gyldne.