Snegle med indisk inspiration

15 g gær, 3 dl vand, 1 æg, 1 tsk. stødt gurkemeje, 1 tsk. salt , 1 tsk. sukker, 500 g mel

Tomatsauce: 1 løg, 3 fed hvidløg, 2 spsk. olivenolie til stegning, 1 spsk. tikka masala-pasta, 1 frisk rød chili,  1 ds hakkede tomater, salt

 Fyld i øvrigt: 1 pakke paneer, 5 spsk. friskhakket koriander

Tomatsauce:

  1. Pil og hak løg og hvidløg.
  2. Steg løget i olie i en lille gryde sammen med tikka masala-pasta.
  3. Tilsæt hvidløg og finthakket chili.
  4. Hæld tomater på, og lad det simre i 15 minutter.
  5. Blend tomatsaucen helt glat med en stavblender, og smag til med salt.

Sneglene:

  1. Rør gæren ud i vandet.
  2. Tilsæt æg, gurkemeje, salt og sukker.
  3. Rør mel i, lidt ad gangen.
  4. Ælt, til dejen er smidig, og lad den hæve tildækket i 1 time.
  5. Tænd ovnen på 200°.
  6. Rul dejen tyndt ud til et rektangel på et meldrysset bord
  7. Smør tomatsauce på.
  8. Smuldr paneer over, og drys med koriander.
  9. Rul dejen stramt sammen på den lange led, og skær den ud i ca. 15 lige tykke snegle.
  10. Lad dem efterhæve tildækket i 30 minutter.
  11. Bag dem i ovnen i 12-14 minutter, til de er gyldne.
Print denne post Print denne post