Suppe: 1 liter okseboullion, 1 stjerneanis, 2-3 skiver ingefær, 3 nelliker, 2-3 spsk soya, 1-2 spsk fishsauce
Fyld: 1- 2 gode røde bøffer, olie til stegning, salt og friskkværnet peber, 150 g tynde risnudler, 1 bundt mynte, 1 bundt korianderm 2 håndfulde friske bønnespirer, 4 forårsløg, snittet på skrå, limebåde, sriracha-sauce eller anden chilisauce
Suppe:
- Kom boullion, stjerneanis, ingefær og nelliker i en gryde, og lad det simre i 10 min..
- Smag til med soya og fishsauce, og sigt.
Fyld:
- Steg bøfferne i lidt olie, til de er rosa.
- Krydr med salt og peber.
- Tilbered risnudlerne efter anvisningen på pakken.
Servering:
- Anret mynte, koriander, bønnespirer og linebåde på et lille fad.
- Anret nudler, suppe og skrå skiver af bøfferne i store suppeskåle.
- ‘Servér straks , og top selv med urter og chilisauce ved bordet.