Suppe: 4 gulerødder, 2 små squash eller 1 stor, 4 stilke bladselleri, 3 fed hvidløg, olivenolie, 2 l grøntsagsboullion, 2 dl grønne inser, 2 ds. hakkede tomater, salr og friskkværnet peber, 300 g spinat,
Tilbehør : rigeligt parmesan :), groft brød
- Skær gulerødder og squash i tern på ca ½ x½ cm.
- Pil og hak løgene fint, of snit hvidløg og bladselleri i tynde skiver.
- Sautér alle grøntsagerne i olivenolie i 3-4 min., dog uden at de tager farve.
- Tilsæt boullion og kog op.
- Skyl linserne, og tilsæt dem til suppen sammen med de hakkede tomater.
- Lad det hele sinre i 20-25 min., rør jævnligt.
- Tjek at linserne er kogt møre.
- Smag til med salt og peber
- Kom spinat i suppen, og lad den akkurat falde sammen, smag til ign
- Server suppen med rigeligt parmesan revet over og godt groft brød