Pitapizza med gyroskylling og fetacreme

Gyros-Kylling: 500 g kylling i strimler, 2 spsk. gyroskrydderi, salt og friskkværnet peber, 2 spsk.olivenolie

Lynsyltede rødløg: 2 rødløg, 1 dl æblecidereddike

Fetacreme: 250 g  feta, 2 dl græsk yoghurt 10 %, 1 spsk.
citronsaft, friskkværnet peber

Servering: 8 pitabrød, 1 glas  kalamataoliven, 1 håndfuld
frisk mynte

Fetacreme:

  1. Blend alle ingredienserne i en blender, til blandingen er cremet.
  2. Lynsyltede rødløg:
  3. Pil rødløg, og skær dem i tynde skiver.
  4. Læg dem i en kasserolle med æblecidereddike, og giv det et hurtigt opkog.
  5. Tag kasserollen af varmen, og lad løgene køle af
  6. Gyros-kylling:
  7. Vend kyllingestrimlerne i gyroskrydderi, salt, peber og olie, og lad det trække på køkkenbordet i 30 minutter.
  8. Steg de gyrosmarinerede kyllingestrimler på en pande ved høj varme, til de er gennemstegt.

Til servering:

  1. Rist pitabrødene let sprøde i ovnen.
  2. Top med fetacreme, gyros-kylling, syltede rødløg, oliven og mynte, og servér straks.
Print denne post Print denne post