4 pølsebrød, 4 lækre pølser efter eget valg, gerne fra slagteren (vegetarisk, kylling, okse eller gris).
Sweet potato fritter: 500 g søde kartofler, 2 spsk olivenolie, 1 tsk havsalt, 1 tsk chiliflager
Ramsløgsmayonnaise: 8 spsk god eller hjemmelavet mayonnaise, 1 håndfuld friske ramsløg, 1 fed hvidløg, friskkværnet peber, evt. lidt citronsaft
Syltede rødløg : 2 rødløg, ½ dl æblecidereddike, ½ dl vand, 1 tsk salt, 3-4 spsk sukker, peberkorn
Sweet potato fritter:
- Skræl de søde kartofler, og skær dem ud i tynde stave.
- Vend fritterne med olie, salt og chiliflager og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
- Bag dem i ovnen ved 200 grader varmluft i ca 20-25 minutter. Vend dem undervejs og hold godt øje med dem.
Ramsløgsmayonnaise:
- Hak ramsløg og pres hvidløget.
- Rør ramsløg og hvidløg med mayonnaise og peber.
- Smag til med citronsaft.
Syltede rødløg :
- Skær rødløgene i tynde skiver, og kom dem i et sylteglas.
- Hæld vand, eddike, salt, sukker og peber i en gryde og kog op.
- Hæld lagen over rødløgene, og sæt glasset på køl i minimum 45 minutter.
Steg eller grill pølserne til de er gyldne. Varm brødene. Saml den ønskede hotdog og spis de sprøde fritter til.
Print denne post