Set i FEMINA 39/2017
Masala: 2 løg, 3 fed hvidløg, 1 frisk grøn chili, 15 g smør til stegning, 2 spsk masalapasta (krydderiblanding på glas), 2 bagekartofler, 2 tomater, 3 dl grøntsagsboullion, 1 dåse kokosmælk, 1 lille blomkål, 150 g grønne bønner, salt og friskkværnet peber, saft af 1 lime, frisk koriander
Raita: 1 moden mango, 1 håndfuld frisk koriander, 1 håndfuld frisk mynte, 2 dl yoghurt naturel, salt og friskkværnet peber, stødt koriander.
Til servering: Naanbrød
Masala:
- Pil og hak løg og hvidløg.
- Rens og snit chilien.
- Steg det hele i smør i en gryde.
- Lad masalapastaen stege med, til den begynder at dufte.
- Skræl kartoflerne. Skyl tomaterne.
- Skær begge dele i små tern, og lad dem stege kort med i gryden.
- Hæld boullion og kokosmælk ved, og lad det simre i 15 minutter.
- Skyl blomkålen og skær den i buketter.
- Skyl og nip bønnerne.
- Lad bønner og blomkål koge med i gryden i ca 10 minutter, til de er møre, men stadig har bid.
- Smag til med salt, peber og limesaft.
- Top med plukket koriander.
Raita:
- Skær skrællen af mangoen, og skær mangokødet i små tern.
- Hak krydderurterne.
- Bland mango og krydderurter med yoghurt og smag til med salt peber og stødt koriander.
Server Masalaen med raitaen og lunede Naanbrød
Print denne post