4 æggehvider, et nip salt, 250 g sukker, 1 tsk maizena, 50 g hakkede mandler (usmuttede)
Fyld og pynt: 1 liter god is, sigtet flormelis og en salat af frisk frugt
- Pisk hviderne stive med lidt salt.
- Tilsæt sukkeret lidt af gangen, mens du pisker videre.
- Vend til sidst maizena, eddike og mandler i dejen, og bred den ud i 1 cm´s tykkelse.
- Bag fraglitebunden ved 170 grader i ca. 20 minutter.
- Tag bunden ud af ovnen og læg den med bunden opad på et ark bagepapir. dæk bagepapiret med et rent opvredet viskestykke eller pensl papiret med vand.
- Efter et øjeblik kan papiret trækkes forsigtigt af. Skær isen i 2 cm stykker og læg dem på den endnu lune bund.
- Rul kagen sammen ved hjælp af bagepapiret.
- Pak den ind og læg den i fryseren til den skal bruges.
Skær rouladen i portionsstykker før servering, drys med sigtet flormelis og anret med en frisk frugtsalat