Isroulade

4 æggehvider, et nip salt, 250 g sukker, 1 tsk maizena, 50 g hakkede mandler (usmuttede)

Fyld og pynt: 1 liter god is, sigtet flormelis og en salat af frisk frugt

  1. Pisk hviderne stive med lidt salt.
  2. Tilsæt sukkeret lidt af gangen, mens du pisker videre.
  3. Vend til sidst maizena, eddike og mandler i dejen, og bred den ud i 1 cm´s tykkelse.
  4. Bag fraglitebunden ved 170 grader i ca. 20 minutter.
  5. Tag bunden ud af ovnen og læg den med bunden opad på et ark bagepapir. dæk bagepapiret med et rent opvredet viskestykke eller pensl papiret med vand.
  6. Efter et øjeblik kan papiret trækkes forsigtigt af. Skær isen i 2 cm stykker og læg dem på den endnu lune bund.
  7. Rul kagen sammen ved hjælp af bagepapiret.
  8. Pak den ind og læg den i fryseren til den skal bruges.

Skær rouladen i portionsstykker før servering, drys med sigtet flormelis og anret med en frisk frugtsalat

Print denne post Print denne post