Chili con carne (rest steg)

3 spsk. olie, 1 stort finthakket løg ,2 fed presset hvidløg, 1 lille meget finthakket stærk chilipeber, 1 tsk. spidskommen, 1 tsk. stødt kanel, 600 g ret oksesteg i tynde strimler, 1 tsk. chilipulver, salt, Friskkværnet peber, 1 ds. hakkede tomater, 2 dl oksebouillon, 200 g skyllede og afdryppede kidney bønner fra dåse, 25 g finthakket mørk chokolade 70%,

Tilbehør: Mex. øl som Sol med limebåde, creme fraiche 18% og nachos/hvedetortillas

  1. Varm olien godt op.
  2. Tilsæt løg, hvidløg og chili.
  3. Efter ca. 2 minutter tilsættes chilipulver, salt, peber, kanel og spidskommen. Vend det godt sammen.
  4.  Rist kødstrimlerne i blandingen.
  5. Hæld tomater på sammen med bouillon og bønner, og lad retten småsimre i 25 minutter.
  6. Rør undervejs.
  7. Smag til med salt og friskkværnet peber.
  8. Tag gryden af varmen og tilsæt den finthakkede chokolade.

Print denne post Print denne post

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Simpelt spørgsmål ?? * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.