Lockout…..Vi vil meget gerne lukkes ind igen

Så gik den første uge med lockout af mine børns lærere, med en i 4. klasse og en i 1. klasse er der ikke nogle undervisningstimer overhovedet, så de er hjemme hele tiden. Det er en anderledes tid, men mine unger er ikke ligefrem kede af det endnu 🙂 De savner selvf. deres lærere, SFO og kammerater, ingen tvivl om det.

For at få det hele til at gå op i en højere enhed, er vi ude i ekstra ferie fra jobbet, hjemmearbejdsdage, farmors gode selskab og lege/skoleaftaler hos klassekammerater ….. og vi holder ud, så længe det skal vare, for vi er ovenud tilfredse med vores børns skole og lærere, og har intet brændende ønske om en heldagsskole !

I mangel på skolegang leger mor og far lærere og prøver at ramme lidt af det, der står på skemaet. Det kan da kun gå op for de fleste forældre, at det kræver en del forberedelse at finde på interessante og fagligt tilpassede opgaver/materialer…..

Vi regner på e-mat, bruger www.matematik.dk og www.emu.dk, læser en masse i selvlæsningsbøger og forsøger at have lidt skriveværksted (postkort, små breve o.l.) Der sniger sig også lidt engelske samtaler ind ved madbordet og oversættelse af de engelske sange ungerne alligevel render rundt og synger.