Havevandring …..hvad er mon det, der kommer frem ?

Har just vandret lidt rundt i den nye have, Vejret indbyder jo til havearbejde….. Det er ikke alle planter, buske og træer, at jeg med sikkerhed kan sige hvad er !!! Glæder mig til at det hele kommer frem af jorden. Den tidligere ejer var en knag i haven, så jeg har store forventninger.

Forår i haven, endelig !

Så vidt jeg kan se, er der masser af roser, et par sommerfugleblomster, et nøddehegn, stikkelsbær-, solbær,- ribs- og hindbærbuske, et kæmpe rhododendronbed, et par frugttræer (æbler), stauder i flere varianter, sankthansurt, elefant- og andre store græsser, husløg og heldigvis mange forårsbebudere som erantis, vintergækker, tulipaner og lidt påskeliljer.

Forår i haven, endelig !

Forår i haven, endelig !

Der er jo også et lille drivhus, hvor der vist er lidt laurbær og rosmarin…..Jordbær langs den ene side og masser af lavendel ved urtehave”kassen”.

Jo jeg ved godt, hvad jeg skal lave i den kommende weekend, også selv om vejret desværre nok bliver lidt vådt i det, i hvert fald hvis man skal regne med DMI 🙂