Køkkencomputeren virker igen

Så lykkedes det endelig for Jesper at få gang i køkkencomputeren igen….dejligt. Så fedt at kunne surfe dér igen, jeg kan også høre musik, og det er jo bestemt heller ikke værst.

Ny køkkencomputer

Lyden er dog p.t. helt af helvede til, da vi efterlod de nye B&W indbygningshøjtalerne til de nye lejere i den gamle lejlighed. Nu leveres lyden af højtalerne i den bærbare, det skulle være stereo, men der er ingen der vil tro andet end at det er ren mono 🙂

Der kommer forhåbentlig en løsning på dette lille lydproblem, tanken er vist, at vi skal have noget SONOS, vist nok en S5, som uden tvivl vil forbedre lydkvaliteten flere hundrede procent. Jesper har tillige forsøgt at sælge det hele med “utroligt lækker og stilrent”-kone kortet, så helt skidt er det nok ikke.

Se den målrettede reklamefilm her……….vist nok lavet mest til det kvindelige publikum 🙂

httpv://www.youtube.com/watch?v=5FZ4ptc5bRc

Indtil den nye lyd er indkøbt står den så stadig på Miss B Haven-pap-lyd fra computeren …. suk !