Opskrift fundet på www.viskalspise.dk
1 kg nye kartofler, salt, 400 g kalkunbryst, 3 stk citroner, ikke overfladebehandlet, 1 glas tomatsauce, 750 ml, 100 g
reven mozzarella, 1 bundt frisk rosmarin, 100 g reven parmesan, 40 g hasselnødder, 1 bundt basilikum
- Tænd ovnen på 220 grader varmluft.
- Kom vand og salt i en gryde, Brug vandet i kog og kog kartoflerne, dog kun til de stadig har lidt bid da de senere skal gratineres.
- Skær kalkunbryst i tynde strimler
- Riv skallen af citronen på den fine side af rivejernet og pres saften ud over kalkunkødet og fordel som en marinade
- Varm tomatsaucen op i en gryde
- Vend de kogte kartofler i tomatsaucen
- Tilsæt kalkunstrimlerne og reven mozzarella
- Skyl rosmarin og hak den
- Hak nødderne groft
- Kom retten i et ildfast fad, Drys med rosmarin og nødder og riv parmesan over retten. Sæt fadet i ovnen
- Bag retten til osten er gylden og kødet gennemstegt
- Skyl basilikum og hak det groft
- Tag fadet ud og drys med friskhakket basilikum