Pitabrød med kylling og grønt

8-12 pitabrød

Kød: 400 g kyllingefilet, 2 spsk. fajitaskrydderi, små kyllingefrikaddeller lavet udfra opskriften frikadeller (med karry)

Grønt: 1 agurk, 2 tomater, 2 peberfrugter (1 rød og 1 gul), 1 iceberg, 100 g bønnespirer

Dressing: 2 dl cremefraiche 18 %, 3 spsk. hakket persille, evt salt og peber

Tænd ovnen på 150°.

Kød:

  1. Skær kyllingefileterne i små stykker og rist på panden i 5 minutter sammen med krydderblandingen.
  2. Lav frikaddelerne som beskrevet i frikadeller (med karry)

Grønt:

  1. Skyl grønsagerne, hak salaten og skær peberfrugt, tomater og agurk i mundrette bidder.

Dressing:

  1. Rør cremefraiche og hakket persille sammen til en dressing.
  2. Varm pitabrødene i ovnen efter anvisning, og fyld dem med grønsager, bønnespirer, stegt kylling eller frikadeller og dressing.

Print denne post Print denne post