8-12 pitabrød
Kød: 400 g kyllingefilet, 2 spsk. fajitaskrydderi, små kyllingefrikaddeller lavet udfra opskriften frikadeller (med karry)
Grønt: 1 agurk, 2 tomater, 2 peberfrugter (1 rød og 1 gul), 1 iceberg, 100 g bønnespirer
Dressing: 2 dl cremefraiche 18 %, 3 spsk. hakket persille, evt salt og peber
Tænd ovnen på 150°.
Kød:
- Skær kyllingefileterne i små stykker og rist på panden i 5 minutter sammen med krydderblandingen.
- Lav frikaddelerne som beskrevet i frikadeller (med karry)
Grønt:
- Skyl grønsagerne, hak salaten og skær peberfrugt, tomater og agurk i mundrette bidder.
Dressing:
- Rør cremefraiche og hakket persille sammen til en dressing.
- Varm pitabrødene i ovnen efter anvisning, og fyld dem med grønsager, bønnespirer, stegt kylling eller frikadeller og dressing.