Kartofler: 600 g rengjorte kartofler
Kylling: 400 g kyllingefilet, 2 tsk oliemargarine, 1 tsk salt, friskkværnet peber
Salat: 1 rødløg, 3 tomater, 50 g rucolasalat, 2 spsk rapsolie, 2 spsk balsamicoeddike
Desuden: 250 g HytteOst 1,5 %
Kartofler:
- Skær kartoflerne i både. Læg dem med skrællen nedad på en plade med bagepapir.
- Stege dem midt i ovnen i ca. ½ time ved 225°.
Kylling:
- Brun kyllingefileterne på begge sider i oliemargarinen i en stegepande. Kom salt og peber over.
- Læg kyllingefileterne på ovnpladen, når der mangler ca. 15 min. af bagetiden for kartoflerne.
Salat:
- Skræl løget og skær det i skiver.
- Skær tomaterne i mindre stykker.
- Bland løg, tomater og rucolasalat på et stort fad.
- Bland med rapsolie og balsamicoeddike.
Retten samles:
- Skær kyllingefileterne i skiver.
- Bland kyllingestykkerne og kartoffelbådene med salaten.
- Kom HytteOst på til sidst.