1 L vand, 2-3 boullionterninger, 16 forkogte lasagneplader, 1/2 kinakål, 2 gulerødder, 1 pk optøet hel spinat, 1 dl revet parmesan, 2 1/2 tsk salt, 1 tsk oregano, 1 dåse legeret champignon-og tomatsuppe, 3 dl mælk, 2 dl kaffefløde, 1 1/2 dl revet ost eks. emmenthaler
- Kog vand og boullionterninger op, kom et par lasagneplader i ad gangen og kog dem så bløde, at de kan rulles.
- Læg efterfølgende pladerne i koldt vand.
- Skær kålen i strimler, skræl gulerødderne og skær dem i tern.
- kog kinakål og gulerødder i resten af boullionen (fra lasagne-pladerne) i ca. 2-3 minutter.
- Dryp grønsagerne godt af.
- Skær spinaten i tynde strimler, og bland godt med kinakål, gulerødder, parmesan, salt og oregano.
- Lad lasagnepladerne dryppe godt af og fordel grønsagfyldet.
- Rul sammen og placer rullerne med lukningen nedad i et smurt eller bagepapirsforet fad.
- Rør suppen sammen med mælk, fløde og det meste af osten.
- Hæld ostesovsen over cannellonien og drys med resten af osten.
- Sættes i en 225 grader varm ovn i ca. 20 min til det hele er varmt og overfladen er gylden.