Salsa: 300 g abrikoser, 2 forårsløg, 1 chili, 1 håndfuld frisk bailikum, 6 spsk olivenolie, 2 spsk citronsaft, salt og friskkværnet peber
Spyd: 2 entrecote eller tykstegsbøffer, 12 kæmperejer, 1 spsk olivenolie, 1 fed hvidløg, salt og friskkværnet peber,
Tilbehør: 4 spyd og kogte nye kartofler
- Skær abrikoserne i små tern, og hak forårsløg og chili fint
- Hak basilikum groft
- Bland det hele sammen med olivenolie og citronsaft
- Smag til med salt og peber
- Skær bøfferne i store tern
- vend kød og rejer med olivenolie, og knust hvidløg, og krydr med salt og peber
- Sæt skiftevis kød og rejer på spyd og grill dem i 2 min. på hver side ved høj varme
- Servér med nye kogte kartofler og margaritaer
