500 g cherrytomater, 1 spsk. olivenolie, salt og friskkværnet peber, 400 g pastaskruer, 500 g kylling i strimler, 2 tsk. tørret basilikum, 125 g friske mozzarellakugler, 50 g rucola, 1 håndfuld frisk basilikum, 1 spsk. balsamico-glace
- Tænd ovnen på 200°.
- Skyl cherrytomaterne, og fordel dem i et ovnfast fad.
- Vend dem med olivenolie, salt og peber.
- Bag tomaterne i ovnen i 20 minutter, til de begynder at rynke.
- Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.
- Krydr kyllingestrimlerne med tørret basilikum, salt og peber, og fordel dem over de bagte tomater.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 5 minutter, til kyllingestrimlerne er brunede.
- Vend herefter de kogte pastaskruer i fadet.
- Riv mozzarella i mindre stykker, og fordel dem over fadet.
- Sæt fadet i ovnen i yderligere 10 minutter, til osten er smeltet, og kyllingestrimlerne er helt gennemstegte.
- Skyl og tør rucola, og drys rucola og basilikumblade over fadet.
- Dryp med balsamico-glace, og servér straks.