Amaretti: 200 g mørk chokolade minimun 55%kakao, 350 g marcipan, 150 g sukker, 2 æggehvider sv til 80 ml, 1 sprøjtepose med stor stjernetylle.
Karamelganache: 100 g mørk chokolade minimum70% kakao, 2-3 spsk dulce de leche
Amaretti:
- Tænd ovnen på 155 grader varmluft.
- Hak chokoladen, og smelt den over vandbad, Rør smuldret/revet marcipan, sukker og æggehvider rigtigt godt sammen , til konsistensen er som kransekagemasse.
- Tilsæt den smeltede chokolade, og rør godt.
- Fyld massen i sprøjteposen med stor stjernetylle.
- Sprøjt kagerne ud som 40-50 små toppe på 2 bageplader med bagepapir – sørg for god afstan mellem kagerne.
- Bag kagerne i ovnen i 15-20 min., til de er sprøde udvendigt, men stadig bløde indeni. Afkøl kagerne på en bagerist.
Karamelganache:
- Hak chokoladen, og smelt den over vandbad.
- Rør chokoladen sammen med dulce de leche
- Afkøl ganachen, til den er smørbar.
- Smør karamelganache på bunden af kagerne, og tryk forsigtigt kagerne mod hinanden to og to.
- Lad dem hvile til ganachen er stivnet