Citronmazariner med flødeostcreme

Citronmazariner: 150 g sukker, 150 g smør, 3 æg, 150 groftrevet marcipan, 50 g mel, saft og revet skal af 2 økologiske citroner, 1 spsk birkes

Flødeostcreme: 200 g flødeost naturel, 30 g flormelis, saft og skal af 1 økologisk citron

Citronmazariner: 

  1. Pisk sukker og smør hvidt og blødt.
  2. Rør æggene i et ad gangen.
  3. Vend marcipan i dejen, og sigt derefter melet i
  4. Tilsæt nu citronsaft, skal og birkes
  5. Fordel kagerne i smurte forme, og bag dem ved 175 grader i ca 20 min..
  6. afkøl kagerne

Flødeostcreme:

  1. Kom flødeost, flormelis, citronsaft og -skal, og rør det godt sammen

Dekorer kagerne med flødeostcremen og drys med flormelis og evt revet citronskal

Print denne post Print denne post