600 g andebryst, 1 løg, 2 fed hvidløg, 2 gulerødder, 3 pastinakker, 2 spsk olivenolie til stegning, 1 dl rødvin, 2 ds. flåede hakkede tomater, 2-3 spsk konc. tomatpuré, 500 g pastapenne, ½ bundt frisk oregano, salt og friskkværnet peber, 25 g parmesan
- Fjern fedt og sener fra andebrystfileterne, og skær kødet i små tern.
- Pil og hak løg og hvidløg. skræl pastinakker og gulerødder, og riv dem groft.
- Steg løg og hvidløg let i olivenolie i en gryde, uden at det tager farve.
- Tilsæt andekød, gulerødder og pastinakker, og lad det stege et par min. under omrøring.
- Tilsæt rødvin og lad det koge ind.
- Vend hakkede tomater og tomatpuré i retten og lad det simre i ca 20 min..
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken,
- Hak oregano til pynt.
- Smag saucen til med salt og peber
- Servér pasta med and i rødvinssauce, og top med friskrevet parmesan og oregano