Kylling: 4 stk. kyllingebryst med eller uden skind, salt, citronpeber, olie til stegning
Gulerodssalat:, 750 g gulerødder, kerner af 1 granatæble, 1 snittet salatløg, en håndfuld koriander og mynte, 25 g salte pistacienødder
Dressing: saft af 1 stor citron, 1 spsk honning, 2 tsk spidskommen, ½ tsk knust koriander, ½ tsk stødt kanel
Tilbehør i øvrigt : naanbrød
Kylling:
- Gnid kyllingekødet med salt og citronpeber, brun det på alle sider i olie og steg det derefter færdigt 8-10 minutter i alt.
Gulerodssalat:
- Skær gulerødderne igennem, snit dem på skrå i store stykker og kog dem i letsaltet vand 4-5 min. alt efter tykkelse.
- Afdryp og vend gulerødderne med den sammenpiskede dressing smagt til med salt og peber.
- Lad gulerødderne afkøle en smule, vend dem derefter med de øvrige ingredienser
- server salaten til kyllingen med lunt naanbrød.