Kylling med marokansk gulerodssalat

Kylling: 4 stk. kyllingebryst med eller uden skind, salt, citronpeber, olie til stegning

Gulerodssalat:, 750 g gulerødder, kerner af 1 granatæble, 1 snittet salatløg, en håndfuld koriander og mynte, 25 g salte pistacienødder

Dressing: saft af 1 stor citron, 1 spsk honning, 2 tsk spidskommen, ½ tsk knust koriander, ½ tsk stødt kanel

Tilbehør i øvrigt : naanbrød

Kylling:

  1. Gnid kyllingekødet med salt og citronpeber, brun det på alle sider i olie og steg det derefter færdigt 8-10 minutter i alt.

Gulerodssalat: 

  1. Skær gulerødderne igennem, snit dem på skrå i store stykker og kog dem i letsaltet vand 4-5 min. alt efter tykkelse.
  2. Afdryp og vend gulerødderne med den sammenpiskede dressing smagt til med salt og peber.
  3. Lad gulerødderne afkøle en smule, vend dem derefter med de øvrige ingredienser
  4. server salaten til kyllingen med lunt naanbrød.

Print denne post Print denne post)